Weet met wie u zaken doet

From: May 12, 2020

30-03-2020

De financiële situatie van uw afnemers die er enkele weken geleden nog goed voor stonden, kan door de Coronacrisis volledig verandert zijn. Dat is zeer treurig, maar wel de realiteit en zeker iets waar u rekening mee moet houden. Zodra de handel weer aantrekt is het daarom van belang om te weten hoe uw klanten ervoor staan. AgroCheck kan u daarbij helpen. AgroCheck levert debiteureninformatie voor de sierteeltbranche, wereldwijd, voor slechts €35 per rapport binnen Europa en €45 buiten Europa (leden krijgen korting). Juist nu is het nodig om uw debiteuren nader te onderzoeken, zodat u straks goed voorbereid bent om uw klanten weer te beleveren.

Een AgroCheck debiteurenrapport geeft u een overzicht van alle algemene gegevens en eigendomsverhoudingen, de geldigheid van BTW nummers en registratienummers en aanvullende informatie en geeft een advies kredietlimiet dat niet gebaseerd is op slechts een algoritme. Uw debiteur wordt nader onderzocht en er wordt niet alleen gekeken naar statistieken, maar daadwerkelijk onderzoek gedaan. Indien nodig nemen wij contact op met andere leveranciers om de meest actuele informatie voor u tevoorschijn te halen.

AgroCheck werkt samen met kredietverzekeraars, brancheverenigingen en andere branchegerichte partijen om u zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Indien er vragen zijn of als u een debiteurenrapport wilt opvragen, neem dan contact met ons op via e-mail of bel ons op 0297-785753.