Incassodiensten

 

Internationale Incassodiensten

Heeft u zelf al het mogelijke gedaan om de openstaande vordering van uw debiteur betaald te krijgen? En nog steeds geen succes? Dan is het een goede stap om de vordering uit handen te geven aan AgroCheck Collections.

Wij verdiepen ons in de achtergrond van uw debiteuren en de redenen waarom ze niet betalen en houden daar bij het bepalen van het incassotraject rekening mee. Vervolgens zijn wij in onze contacten met uw debiteuren duidelijk, daadkrachtig en correct. Zodat ze weten waar ze aan toe zijn. En u ook.

AgroCheck Collections is gespecialiseerd in Internationale Incassodiensten. In opdracht van onze klanten reizen wij de hele wereld over, waarmee wij de slagingskans op succesvolle incasso’s aanzienlijk hebben weten te vergroten. Met meer dan 22 jaar ervaring in de Agri-sector (bloemen & planten, bollen en groente & fruit) is AgroCheck Collections als geen ander op de hoogte van de werkwijze in deze branches. Wij doen al jarenlang zaken met veel gerenommeerde handelaren, kwekers en (logistieke) dienstverleners, in binnen- en buitenland. Wij zijn volledig op de hoogte van de problematiek rondom de export, inclusief de logistiek en fust & karren systemen.

AgroCheck Collections hanteert het principe, waarbij na de schriftelijke sommaties in overleg met de klant persoonlijk contact met de debiteur wordt gezocht. Hierdoor kan de lokale situatie onderzocht worden (locatie, onroerend goed, lokale registers, actuele bedrijfsvoering, mogelijk onderpand, privé situatie, enz.). AgroCheck Collections zal altijd in overleg met haar opdrachtgever actie ondernemen en heeft ook als hoofddoel de relatie tussen klant en afnemer, zoveel als mogelijk en wenselijk is, te waarborgen. Buitengerechtelijke incasso heeft bij ons altijd de voorkeur!

Tarieven

Het uitgangspunt van AgroCheck Collections is dat wij incassozaken behandelen op basis van No Cure = No Pay. Pas als wij voor onze klant incasseren, hebben wij recht op een vooraf afgesproken honorarium. Wanneer wij de hoofdsom, rente en incassokosten op de debiteur kunnen verhalen, zullen wij onze klant geen kosten in rekening brengen. Wel brengen wij per dossier eenmalig dossierkosten in rekening.

Neem contact op voor een vrijblijvende offerte via: collections@agro-check.nl.