CreditCheck optie van AgroCheck in FreshPortal softwarepakketten

From: November 11, 2020

Eerder dit jaar informeerden wij u over de excluseve samenwerking die AgroCheck met FreshPortal is aangegaan. Wij brengen u graag op de hoogte van de laatste stand van zaken.

De FreshPortal softwarepakketten zijn inmiddels uniek in kredietwaardig zakendoen. Vooral nu met 100% digitaal verdergaande globalisering een extra duwtje zal krijgen is dit iets om over na te denken. Hiermee groeit immers uw behoefte aan actuele en betrouwbare kredietinformatie. Bijvoorbeeld wanneer u bloemen en planten aanbiedt bij handelspartners in het buitenland. Maar ook vraagt de coronacrisis extra alert te zijn. Met activatie van de CreditCheck van AgroCheck in uw FreshPortal software hoeft u zich gelukkig geen zorgen te maken. Want hiermee checkt u voortaan automatisch de kredietwaardigheid van de partij met wie u zakendoet bij al uw transacties.

CreditCheck van AgroCheck
De CreditCheck is voortgevloeid uit een exclusieve samenwerking tussen FreshPortal en AgroCheck. Deze zorgt voor een koppeling met de actuele database en optionele kredietrapporten van AgroCheck wereldwijd. Met CreditCheck levert FreshPortal een unieke optie in uw software waarmee u zich behoedt voor wanbetalers. Sierteeltbedrijven kunnen hierdoor goede en veilige keuzes maken bij handelsactiviteiten in het buitenland. De optie voor CreditCheck maakt de FreshPortal software uniek ten opzichte van andere ERP-software aanbieders.

Lees hier het artikel op de website van FreshPortal.